24 Şubat 2009

TEYZEMİN PORTAKALLI KERVİZİ



MALZEMELER

2 ADET KEREVİZ

1 ADET KURU SOĞAN

1,5 SU BARDAĞI PORTAKAL SUYU

1 ADET HAVUÇ

TUZ VE BİR ADET KESME ŞEKER

BİRAZ ZEYTİNYAĞ

YAPILIŞI

ÖNCE SOĞANLARI VE HAVUÇLARI ZEYTİNYAĞINDA KAVURUN.KEREVİZLERİ EKLEYİN.DAHA SONRA SIKTIĞINIZ PORTAKAL SUYUNU İLAVE EDİN.TUZ VE ŞEKERİNİDE KOYARAK KISIK ATEŞTE PİŞİRİN.

NOT

BU YEMEĞİ İSTANBULA GİTTİĞİMDE TEYZEMDEN ÖĞRENDİM.ÇOK LEZZETLİ BİR YEMEK.SADECE PORTAKAL SUYU İLE PİŞİYOR.ŞİMDİDEN AFİYET OLSUN....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails