24 Şubat 2009

CEVİZLİ KABAK



MALZEMELER

1 KİLO KABAK

1 KÜÇÜK KASE SÜZME YOĞURT(yoksa normal yoğurt)

2-3 DİŞ EZİLMİŞ SARMISAK

1 KÜÇÜK KASE MAYONEZ

1 BARDAK İRİ DÖVÜLMÜŞ CEVİZ

YARIM DEMET DEREOTU

TUZ ,KIRMIZIBİBER,K,MYON

YAPILIŞI

KABAKLAR RENDELENİR,SUYU SIKILIR VE BİRAZ ZEYTİNYAĞINDA KAVRULUR VE SOĞUTULUR.MALZEMELERİN HEPSİ KARIŞTIRILARAK SERVİS TABAĞINA ALINIR. DENEMENİZİ TAVSİYE EDERİM..AFİYET OLSUN......

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails