23 Şubat 2009

MANTARLI KREMALI MİLFÖYLER


MALZEMELER
1 PAKET MİLFÖY HAMURU
1 PAKET KÜLTÜR MANTARI
1 PAKET KREMA
1 ADET KIRMIZI BİBER
2 ADET KURU SOĞAN
TUZ,KIRMIZIBİBER,KARABİBER VE KEKİK
1 YUMURTA SARISI
YAPILIŞI
MİLFÖY HAMURLARINI ERİTİN.DOĞRANMIŞ SOĞANLARI BİBERLE BERABER SIVIYAĞDA SOTELEYİN.MANTARLARI EKLEYİN.SUYUNU ÇEKMESİME YAKIN TUZUNU VE BAHARATLARINI EKLEYİN.SON OLARAK KREMAYI İLAVE EDİN VE ŞÖYLE BİR ÇEVİREREK OCAĞINIZI KAPATIN.YAĞLANMIŞ YADA YAĞLI KAĞIT SERİLMİŞ TEPSİYE MİLFÖYLERE İSTEDİĞİNİZ ŞEKLİ VEREREK MANTARLARI SARIN.ÜZERİNE BİR YUMURTA SARISI SÜREREK ÖNCEDEN ISITILMIŞ 200 DERECELİK FIRINDA KIZARANA KADAR PİŞİRİN.ŞİMDİDEN AFİYET OLSUN....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails