Follow Me on Pinterest

14 Şubat 2013

TRANSFER PALET ZİNCİRLİ RESİM PANOSU














ARKADAŞLAR MERHABALAR..UZUN ZAMANDIR YAPMAK İSTEDİĞİM TRANSFERİ ÇOK ŞÜKÜR BAŞARDIM...NASIL MUTLUYUM ANLATAMAM...İLKKEZ YAPACAĞIM İÇİN BU RESİM PANOSUNU KIZIMIN ODASINA ÇALIŞTIM..VE HATALARIMI GÖRMEK İSTEDİM...ÇOK ŞÜKÜR BİRKAÇ ŞEY HARİCİNDE BAŞARILI OLDUM..VE İNŞALLAH BUNDAN SONRA DEVAM..YAZI VE MEKTUP RESİMLERİNİ BASKI ŞEKLİNDE UYGULADIM..ÇOK ZOR AMA BİR O KADAR DA KEYİFLİ BİR İŞ OLDU..BÜYÜK PARÇALARI ÇALIŞMAK ZAMAN ALIYOR..AMA SONUÇ SİZİ MUTLU EDİYOR...HERNEYSE BURAN DUYURAYIM..GENÇ ODASI OLARAK BU PANONUN BIYUTLARI VAR..İSTENİLEN ŞEKİLDE ÇALIŞABİLİRİM..HARİKA BİR HEDİYE YADA ÇOCUĞUNUZUN ODASINA ASILABİLİR..BENDEN SİZE KOCAMAN SEVGİLER..

16 yorum:

  1. çok başarılı ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  2. Harika olmuş. Ellerine sağlık. Benim de bir çerçevem Şimal' in masasının üzerine pano olmayı bekliyor. Süper fikir oldu Şehnaz'cım. Bir ara püf noktalarını ver lütfen ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabi canım..neyi sormak istersen bana yazabilirsin..

      Sil
  3. yine çok güzel ve estetik bir çalışma yapmışsınız , ben çok beğendim . ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  4. çok güzel olmuş, ellerine sağlık. Yalnız ben başlığı anlamadım..Transefri anladım tabii de, "palet zincirli" ne demk ki? Ay bi tek ben mi anlamadım yoksaaa ? :)

    YanıtlaSil
  5. elifcim..zincir taktım arkalarından.bu sadece benim taktığım bir isim..palet gibi düz formda olduğu için zincirli palet dedim..

    YanıtlaSil
  6. Harika bir şey bu, çok beğendim Şehnaz. Gerçekten çok zevkli ve özgün çalışmaların. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler aslıcım....senin beğenmen önemli benim için....

      Sil
  7. hoş gerçekten hoş... özendim, denemeyi düşündüm ve vazgeçtim... bunun için ciddi bir ahşap tecrübesi gerekiyor zannımca.

    YanıtlaSil
  8. ellerine sağlık şehnazcığım:)

    YanıtlaSil
  9. mrb Şehnaz hanım yaptığınız objeler çok güzeller gerçekten.Size bir sorum olacaktı siz Adana'dasınız sanırım bu objede kullandığınız dekoratif baskıları nereden aldınız bilgilendirirseniz sevinirim.Ben Mersin'deyim burada bulamadım bu baskılardan.İyi çalışmalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inci hanım merhabalar..bana mail adresinizi yazarsanız size bu desenleri gönderirim..ben internetten buluyorum..ama belli bir adres yok..nerede ne bulursam..sevgiler..

      Sil
  10. ilginiz için teşekkürler resimleri gönderirseniz sevinirim gokcecskn@yahoo.com Şehnaz hanım benim anlatmak istediğim dekoratif mühürler

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails