Follow Me on Pinterest

09 Ekim 2009

UÇURTMA AVCISI.....


KHALED HOSSEINI'NİN UÇURTMA AVCISI....HEPİNİZ DUYMUŞSUNUZDUR.DÜNYADA ÇOK OKUNANLAR LİSTESİNDE REKORLAR KIRAN BİR KİTAP.....AMA BEN ÖYLE ÇOK SATANLARA FALAN İNANMIYORUM.GENEL OLARAK...AMA EMİNİMKİ BU KİTAP ÇOK SATMIŞTIR..GENELLİKLE ARKADAŞLARIMIN TAVSİYE ETTİĞİ KİTAPLARI ALIYORUM AMA ŞİMDİDE BUNA BLOG ARKADAŞLARIMDA EKLENDİ..

MUHTEŞEM,ETKİLEYİCİ,SARSICI,DOSTLUK.SADAKAT VE İHANET ÜZERİNE YAZILMIŞ BİR KİTAP. KİTABI DÜN BİTİRMEME RAĞMEN HALA ETKİSİNDEN KURTULAMADIM..

EN KISA ZAMANDA OKUYUN DERİM........VE MUTLU BİR HAFTA SONU GEÇİRMENİZİ DİLİYORUM........

6 yorum:

  1. canım iyi hafta sonları .sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,
    Ben de filmini izlemistim Ucurtma Avcısı'nın.Güzel,dokunaklı bir filmdi.Kitabı daha da güzeldir diye umuyorum.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. vallahi bu çoluk çocuktan böyle kitap sinema gibi şeylerden mahrum kalıyorum.ananesine bırakıp gidebiliyorum anca.paylaşımın için teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. Burda biraz zor bende bulursam Almancasini alirim kitabin,asagidaki cüzdanlar cok güzel olmus,yikandigi icinde hijenik bakimdan tam benlik,emegine saglik
    sevgiler

    YanıtlaSil
  5. ben bu kitabı okuyalı çok uzun zaman oldu ama hala etkisindeyim diyebilirim çok özel ve güzel bir kitap...eğer izin verirsen yakında ben de kitaplarla ilgili bir blog açacağım ordan ben de sana tavsiyeler de bulunabilirim:)bu arada beni izlemeye alırsan sevinirm www.dideminelinden.blogspot.com bu arada tariflerini de takip ediyorum sevgler:)

    YanıtlaSil
  6. Canım Yazarın ikinci kitabınıda okumanı tavsiye ederim.
    Bin Muhteşem Güneş...
    Bir solukda okuyabileceğin derinsel etkiler bırakan bir kitap.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails