Follow Me on Pinterest

04 Mayıs 2009

ÇİLEK SOSLU YALANCI TAVUK GÖĞSÜ......


TÜM ARKADAŞLARIMA MERHABALAR,ÇOK ŞÜKÜR BİLGİSAYARIMİYİLEŞTİ VE BENDE SİZLERLEYİM.BU ARDA BAYAĞI RESİM BİRİKTİ.YAVAŞ YAVAŞ İNŞALLAH SİZLERLE PAYLAŞACAĞIM.AMA ÖNCELİKLE BİR ARKADAŞIM BAHARA YANİbaharinmutfagi.blogspor.comBUGÜNKÜ TATLI TARİFİMİHEDİYE ETMEK İSTİYORUM .NEDEN DERSENİZ.KENDİSİ BENİ BİR ETKİNLİĞE DAVET ETMİŞTİ AMA BU BİLGİSAYARIN AZİZLİĞİ YÜZÜNDEN KATILAMADIM.BENDE ONA BÖYLE BİR HEDİYE VERMEK İSTEDİM.CANIM DAVETİN İÇİN SANA BURADAN YİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.
ŞİMDİ TARİFİME GEÇMEK İSTİYORUM.
MALZEMELER
1 LT SÜT
3 KAHVE FİNCANI UN
3 KAHVE FİNCANIŞEKER
125 GR TEREYAĞ
1 ADET DAMLA SAKIZI
1 PAKER VANİLYA
ÇİLEK SOSU İÇİN
1,5 BARDAK KADAR ÇİLEK
1 YEMEK KAŞIĞI PUDRA ŞEKERİ(siz yinede yaparken tadına bakın az gelirse ekleyebilirsiniz)
YAPILIŞI
TENCEREDE TEREYAĞINI ERİTİN.UNU İLAVE EDEREK BİRAZ KAVURUN.ŞEKERİNİDE EKLEYEREK SÜTÜNÜ DE YAVAŞ YAVAŞ EKLEYEREK SÜREKLİ KARIŞTIRIN.ASLA BOŞ BIRAKMATIN HEMEN TOPAKLANIR.DAMLA SAKIZINIDA KOYARAK KARIŞTIRMAYA DEVAM EDİN.KOYU BİR KIVAMA GELİNCE OCAĞINIZIN ALTINI KAPATIP VANİLYAYI EKLEYİN VE KARIŞTIRIN.ŞİMDİ TAVUK GÖĞSÜNÜ 15-20 DAKİKA DİNLENDİRİN VE MİKSERDEN GEÇİRİN.BU ARDA AYIKLAYIP YIKADIĞINIZ ÇİLEKLERİ PUDRA ŞEKERİ İLE BERABER BLENDIRDA ÇEKİN VE PÜRÜZSÜZ BİR SOS OLMASINI SAĞLAYIN.TAVUK GÖĞSÜNÜ İSTER KARE BORCAMA YADA BENİM YAPTIĞIM GBİ KÜÇÜK KASELERE BOŞALTIN.ÜZERİNEDE KAŞIKLA ÇİLEK SOSU GEZDİRİN.ŞİMDİDEN AFİYET OLSUN.......

7 yorum:

  1. nefis görünüyor ellerine saglık cnm

    YanıtlaSil
  2. bu tatlıyı gerçekte yapan sayısı baya az sanırım herkez yalacıyı tercih ediyor hoş bende bunu seviyorum.çilekliside ayrı güzel olmuş ellerine salık.

    YanıtlaSil
  3. canım ben de seni çok özlemişim...böyle de mis gibi tatlı eşliğinde sayfana gelmek iyi oldu.sevgiler canım...

    YanıtlaSil
  4. Eline sağlık gerçekten çilek sosuda ayrıcana cezbetmiş tavukgöğsünü.
    kasenin biri benim..
    pcninde onarımına sevindim..sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Oy oy valla nefis....ellerine sağlık şehnazcığım.çok öpüyorum.sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  6. çok güzel görünüyor.helede çileğin bol ve ucuzolduğu bu zamanda hemen denemek lazım

    YanıtlaSil
  7. Şehnaz'cığım çok geç döndüğüm için kusura bakma, benim bilgisayar da servisteydi. Ne oluyor bu bilgisayarlara anlamıyorum. Canım, bu güzel ithafın için çok teşekkür ederim. gerçekten beni çok onure ettin. Çok mutlu oldum. İnşallah bir daha ki etkinliklerde beraber olmak dileğiyle, sevgilerimle.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails