19 Mayıs 2009

TULUM PEYNİRLİ DOMATES VE SARMISAKLI MAKARNA

BU MAKARNA BİZİM EVİN FAVORİSİDİR.SARMISAK GİRDİĞİ HER YEMEĞE MÜTHİŞ LEZZET KATAR.BİRDE MAKARNANIZI BÖYLE DENEYİN DERİM.ASLA VAZGEÇEMEZSİNİZ.HELEKİ YAZIN BOL DOMATES İLE MÜKEMMEL OLUYOR.ŞİMDİ TARİFİMİ ÇOK KISA OLARAK ANLATIYORUM.

BİR PAKET MAKARNA HAŞLANIR. BU ARADA BOL DOMARES RENDELENİR.VE SIVIYAĞ OLAN TENCERE KONUR.4-5 DİŞ DÖVÜLMÜŞ SARMISAK İLAVE EDİLİR VE PİŞİRİLİR.TUZ VE KARABİBERLE TATLANDIRILIR.HAŞLANAN MAKARNA DOMATES SOSU İLE HARMANLANIR VE ÜZERİNE TULUM PEYNİRİ SERPİŞTİRİLEREK SERVİS YAPILIR.AFİYET OLSUN.....

2 yorum:

  1. Makarna süper görünüyor...Tulum peyniri bizim Erzincana özgü bir peynirdir...Adanada da bulunması değişik galdi bana....Afiyet olsun sizlere...

    YanıtlaSil
  2. ımmm nefis görünüyor tulum peynirinede bayılırım ellerine sağlık canısı

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails