13 Nisan 2009

YOĞURTLU SEMİZOTU


ARTIK YAZ GELMEYE BAŞLADI YA,DURURMUYUM.SOFRALARIMIZIN BAŞ TACI OLAN SEMİZOTUNUN SAYMAKLA BİTMEYEN FAYDALARI VELEZZETİ MÜTHİŞ.BEN ETLİ TAZE FASULYENİN YANINA ÇOK YAKIŞTIRIYORUM.O YÜZDEN BUGÜN YAPMIŞKEN HEMEN PAYLAŞMAK İSTEDİM.
MALZEMELER
1 DEMET SEMİZOTU
2-3 DİŞ SARMISAK
YOĞURT
TUZ VE KIRMIZI PUL PİBER,BİRAZDA ZEYTİNYAĞ
YAPILIŞI
SEMİZOTUNU İYİCE YIKADIKTAN SONRA YAPRAKLARINI AYIKLAYINVE BİR KASEYE KOYUN.ARDINDAN SARMISAKLI YOĞURDU BİRAZ SU İLE İNCELTEREK SEMİZOTUNA EKLEYİN VE KARIŞTIRIN.ÜZERİNEDE HAFİF SIZMA ZEYTİNYAĞ VE PULBİBER.HEPSŞ BU.AFİYET OLSUN.......

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails