Follow Me on Pinterest

30 Nisan 2012

BAHAR ŞENLİĞİ












HAFTA SONU BÜYÜK BİR HEYECEN VE YORGUNLUĞUMUZU BU MÜTHİŞ ORGANİZASYONA KATIDIKTAN SONRA ATBİLDİM...BAHAR ŞENLİĞİ ADI ALTINDA HATİKA BİR ŞENLİK VARDI ADANADA İNCE FİKİRLER DE HARİKA ÇALIŞMALAR SINDU..OBJELER ÇOK HARİKAYDI.... BENDE BİR  HAFTADA ANCAK BU TABURELERİ ÇIKARTABİLDİM VE MÜTHİŞ İLGİ GÖRDÜ.....O YÜZDEN ÇOK MUTLUYUM ARKADAŞLAR.....BİZDE STANDIMIZI AÇTIK...EN ALTTAKİ RESİMDE GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ TABURELERİMİ BAHAR TADINDA YAPTIM....TADI DAMAĞIMDA KALDI İNŞALLAH DEVAMI OLACAKMIŞ....TEKRAR YENİ HABERLERLE  BULUŞMAK DİLEĞİYLE..HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM....

7 yorum:

  1. hepsi birbirinden güzel tabureler satılmaması imkansız bu şenliğe katılamadığım için çok üzgünüm bir dahaki sefere mutlaka olacağım ellerine fikrine sağlık şehnaz abla:)))

    YanıtlaSil
  2. İnanmıyorum...bunları siz mi yaptınız ?? Harika olmuşlar.Çok büyük bir keyif olsa gerek; umarım alıcısı çok olur...Bursa'da yaşayan bir Mersin'li olarak Adana'ya çok selam :D

    YanıtlaSil
  3. Emeklerinin böylesi beğeni toplaması ne kadar keyiflidir değil mi.

    YanıtlaSil
  4. bende denemiştim ama vernikli hazır tabureleri zımparalayıp yaptığım için zorlanmıştım.. sanırım siz ham olarak temin ediyorsunuz.. çok güzel olmuş ellerinize sağlık bende en kısa sürede blog umda paylaşırım inşallah :) yolunuz açık olsun :)

    YanıtlaSil
  5. Şehnaz'cım hepsi birbirinden şık ellerine,emeğine sağlık.O fotoğrafta arka planda görünen cadde Atatürk Caddesi mi?Özlemişim sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. bu tabureler beğenilmezmi eminim hiç kalmamıştır ellerine sağlık

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails