Follow Me on Pinterest

17 Haziran 2011

TATİL KONSEPTLİ TABURE













MERHABALAR,OKULLARIN TATİLE GİRMESİ İLE BENDE YAZLIĞIMIZA GELDİM..BURASI ÖYLE GÜZELKİ YEŞİLİN  VE ÖÇİÇEKLERİN RENK CÜMBÜŞÜ BANA ENERJİ VERİYOR..GELİTKEN 4 TABURE İLE GELDİM..HEPSİ BOYANACAK İNŞALLAH..BU ARALAR BENDE HEP TABURE VAR,HABERİNİZ OLSUN ..İKİ TABURE SİPARİŞ İKİSİDE EVİME ..BU TABURE SİPARİŞ OALAN..TATİL ÖZLEMİ, İÇERİSİNDE OLDUĞUMÖUZ İÇİN BÖYLE TATİL KONSEPTLİ BİR TABURE HAZIRLADIM..UMARIM BEĞENİLİR...HEYECANLIYIM..EN GÜZEL GÜNLERDE KULLANSINLAR..HEPİMİZE MUTLU HAFTA SONLARI..

21 yorum:

  1. eline sağlık canım ben beğendim:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Çok begnsom tabureyi ellrinize saglik.bu arada bloğuma bekklrim B'nde sevgiler aymuca;)

    YanıtlaSil
  3. Manzara ne kadar güzel öyle aklım orada kaldı:))
    Mutlu hafta sonları sana da canım.

    YanıtlaSil
  4. ne güzel bir manzara öyle..içim aldı..yeşiller havuz..kıskandım şehnaz hanım :) iyi tatiller

    YanıtlaSil
  5. Şehnazcım çok şık ben bayıldım emin ol sipariş edenlerde begenecekler
    ah bende sipariş etsem dedim ama taa oralar buralara nasıl gelir ki :(

    YanıtlaSil
  6. Manzaranın eşliğinde de tabureyi boyamak zevkli olmalı:) çok güzel olmuş tabure tabi oturmaya kıyamam , neyse sen beni oturmuş güle güle kullan sevgilerimle:)
    İyi tatiller canım....

    YanıtlaSil
  7. Çok beğendim.. renkler, tema süper :) oturmaya nasıl kıyacaklar bilmem :)

    YanıtlaSil
  8. ah şehnaz abla yokluğun blogdada hayatımdada fark ediliyor inşallah en kısa zamanda bende yazlığa geçerim ellerine emeğine sağlık yine çok güzel olmuş maviyide çok beğenmiştim sevgiler öpüyorum :)

    YanıtlaSil
  9. gerçekten tabureler çok hoş olmuş ben sizin sessiz izleyicinizim sizi severek takip ediyorum birde birşey soracağım yazlık manzarası çok güzel yeşşilikler içinde bizlere fikir olsun diye neresi olduğunu söylermisiniz sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  10. beğeneceklerine eminim, renkler süper, harika olmuş.

    YanıtlaSil
  11. Ay insan bunlara oturamaz bence, sehpa olarak kullanılır, çooook beğendim, kıskandım, çatladım :)) Ben de becerebilecekmiyim acaba böyle güzel şeyler yapmayı, şu havalar izin vermediki bir başlayayım, veranda buz gibi, içeride de yapamam, oooof :(

    YanıtlaSil
  12. güzel bir tatil geçirmen dileğiyle canım.
    tabure çok güzel sahibi çok beğenecek eminim. ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  13. şirin olmuş... devamı da varmış size kolaylıklar diliyorum.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  14. bence çok güzel olmuş.. ellerine sağlık eminim beğeneceklerdir..sanada iyi tatiller canım..

    YanıtlaSil
  15. Şehnazcığım çok şeker ve tam yaza uygun olmuş ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
  16. Arkadaşım sitende güzel şeyler var.Tabureden çok etkilendim koyu renkli bir fiskosum verdı onu zımpara yaptım sonra ne yapacağımı bilemedim.Ya direk vernik süreyim diyorum yada (bir şey yapıştırmadan)...
    Siz ne önerirsiniz..
    Ahşap çok az biliyorum ben???
    Teşekkürler
    Esma

    YanıtlaSil
  17. ESMACIM BİR BLOĞUN YOKMU ACABA..SENİ TIKLAYINCA AÇILMIYOR..SADECE İZLEYİCİMİSİN...SEHPA SORMUŞSUN..KEŞKE BİR RESMİ OLSAYDI SANA DAHA İYİ BİR FİKİR VEREBİLİRDİM..KOYU RENK SEHPALARIDA BEYAZA DÖNÜŞTÜREBİLİRSİN..VE ÜZERİNE GÜZEL BİR DEKOPAJ RESMİ İLE HARİKA BİR ÇALIŞMA OLUR..AŞAMA AŞAMA ANLATMAYA ÇALIŞAYIM..ÖNCE OBJE ZIMPARALANIR..DAHA SONRA ÜZERİNE AKRİLİK BOYA SÜRÜLÜR..KURUDUKÇA 5-6 KAT VURULMALI..DAKA SONRA DEKOPAJ REMİ ONUDA DEKOPAJ TUTKALI İLE OBJEYE YAPIŞTIRABİLİRSİN..EN SON KURUDUKTAN SONRADA SU BAZLI VERNİK SÜRÜLÜR..BUNLARI DENİYE DENİYE ÖĞRENİRSİN..BİRDE SANA BİR TAVSİYE..ÖNCE KÜÇÜK OBJELERDEN BAŞLAMAN..UMARIM ANLATABİLMİŞİMDİR ESMACIM..YİNEDE ANLAMADIĞIN BİRŞEY OLURSA SORABİLİRSİN..SEVGİLER..

    YanıtlaSil
  18. şehnazcığım harika dekupaj resmide çok güzel sevgiler

    YanıtlaSil
  19. Bloğum yok sadece güzel bloklarda geziyorum.Sizden haber beklerken balkon demirlerini boyadım güzel oldu:-))).Ahşap kursuna katılmıştım ama çok az yaptım.Burada eskileri yenile konuları ilgimi çekti.Güzel işleriniz var bende çok seviyorum bu tarz işleri kalmaya, gezmeye değer bir blog.
    Teşekkürler.
    Esma

    YanıtlaSil
  20. Canım,
    taburenin üstündeki görüntüye bayıldım. Ellerine ve emeğine sağlık. Bende öğrenmek istiyorum.:)Bu güzellikleri yapmak istiyorum.....
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  21. tabureler çok güzel olmuş ona diyecek yok,güle güle kullanın ama ben arkadaki bahçeye takıldım.oradan bir kaç resim göster de içimiz açılsın.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails