Follow Me on Pinterest

14 Haziran 2013

YARDIMCI OLACAK VAR MI

ARKADAŞLAR YİNE BİR SORUN YAŞIYORUM..BİLEN DUYAN VARSA YARDIMCI OLABİLİRMİ..BENİM İLK GÖZAĞRIM BLOĞUM..ONU ÇOK SEVİYORUM..AMA ŞİMDİDE NORMAL ÇEKİLMİŞ BİR RESMİ BLOĞA YÜKLERKEN YAN GÜŞÜYOR..NE YAPACAĞIMI BİLEMEDİM....NASIL DÜZELİR... BİLMİYORUM...

3 yorum:

  1. Selam. Fotoğrafları dik ya da yatay çekip bilgisayara yüklediğimde, eklemeden önce açıp bakıyorum. Yatıksa önce çevirip dik konuma getiriyorum, sonra yüklüyorum. Ama sorun bu kadar basit değil anlaşılan. Bir de yazıya eklemeden önce, olması gerektiği konumdayken başka bir resim klasörüne kopyalayıp oradan eklemeyi denemeni teklif ediyorum. Bazan böyle salakça denemeler yaparak başarıya ulaştığım oluyor. Garip ama gerçek:))

    YanıtlaSil
  2. nurten hanım hassasiyetiniz için çok teşekkür ederim..ama resim zaten dik vaziyette yani normal nasıl yan düşüyor anlamadım..birde sizin dediğinizi deneyeyim..ama başka bir yol yok mu acaba..

    YanıtlaSil
  3. ay canım benim maalesef ah bilsem sana yardım etmezmiyim hiç sadece beklemek diyorum blogeerın böyle saçmalamaları oluyor bekleyince bir süre sonra kendi kendine düzeliyor şehnaz abla öptüm seni:)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails