Follow Me on Pinterest

22 Kasım 2012

DEPOLAMA ALANIM BİTMİŞ..SATIN ALIN DENİYOR..ŞİMDİ BU NEDİR ARKADAŞLAR BİLGİSİ OLAN BENİMLE PAYLAŞSIN LÜTFEN...RESİM VE TARİF EKLEYEMİYORUM

13 yorum:

  1. Ah şehnazcııım, şu an aynı sorunla boğuşuyorum ben de. İnternetten araştırmalarım sonucu yahoo'nun flickr'ına fotoğraf upload edip, oradan yayınlamaya çalışıyorum, ama henüz başarılı olamadım. Sana ve bana yardımcı olabilecek birileri varsa ben de buradan rica edeyim, biri bi akıl versin bizeee, imdaattt :))

    YanıtlaSil
  2. Blogunuza eklediğiniz her resim aynı zamanda google picasa web albümde depolanır. Elbette bunun bir sınırı var ve dolması da normal. İşte bunun için flickr gibi depolama alanlarını tercih edip resimleri önce oraya yükleyip, ordan aldığınız url ile de blogunuza yüklemeniz gerekir.

    YanıtlaSil
  3. Şehnazcığım aynı sorun Sevdiyede de varmış (Geniş Zamanlar ). Nasıl çözülecek acaba?
    Çok sinir bir şey çok :(

    YanıtlaSil
  4. canım degmesinyagliboya.blogspot.com a danışın derim bu konuda süper yardımlaro olmuştu

    YanıtlaSil
  5. Canım geçen sene benim de başıma geldi ben tutup picasa web albümlerinden sildim ve blogumdan resimler silindi neler çektim aylarca uğraşıp yeniden bulduğum resimleri yüklemeye çalıştım ve araştırdım aşağıdaki linkte anlattım mutlaka yardımcı olacaktır sana hemen oku...sevgiler...

    http://tatesal.blogspot.com/2012/03/bloggerde-fotograf-ekleme-kota-asimi.html

    YanıtlaSil
  6. Ekim ayında benimde başıma geldi. Üstelik bloğumu açalı daha birkaç ay olmuştu. Günlük 7 post her posta bir sürü resim ve genişletme kullanmıştım her resim için.
    Moralim bayağı bozuldu Ekimdeki post sayım çok çok azdır bu yüzden. Yazma isteği de kalmadı Daha bloğumun header ve şablonunu bile ayarlamamışken ve yeniyken.
    Neyse uzatmayayım. Sabahlara kadar uğraştım azmettim. Picasayı yükledim bir baktım ki post yazıp resim yüklerken picasada depolanıyor ya aynı resimler defalarca yüklenmiş. Hem picasa web oturumundan hem bloğumla aynı anda gidip eşleşen aynı resimleri sildim. Genişlettiğim resimleri küçülttüm. Hala düzelecek resimlerim var Birde bir süre sonra yine dolacak, Konuk yazar olarak başka maille giriş yapacağım.

    YanıtlaSil
  7. Canım sen beni unuttun ama ben yine yazayım:)))Kota dolduktan sonra sadece url ile bloğa resim yükleme şansımız var.Ben dahil bugün birkaç arkadaşımın kotaları doldu...Sana vereceğim linkten fotoğrafların url kodlarını alıp bloga resim ekleden url yi seçip kopyala yapıştır yapıcaksın sevgiler...
    http://tinypic.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deryacım seni hiç unuturmuyum,inanki bazen yoğunlıktan arkadaşlarıma bile cevap yazamıyorum..kusuruma bakma arkadaşım..çok ama çok teşekkür ederim şimdi deneyeceğim

      Sil
  8. umarım halledersin canım..çok sinir bozucu bir durum..

    YanıtlaSil
  9. Şehnazcım, bir arkadaş da flickr kullanımını anlatmış, bana o da mantıklı geldi çok, onu deniyorum ben şimdi, sen de bak istersen, belki hoşuna gider.

    http://papatyaprenses.com/2009/09/yaziya-url-ekleme-flickr-fotograf-cerceve-programi.html

    YanıtlaSil
  10. Şehnazım az önce başka bir bloger arkadaşımız da benzer başlık atmış ona da yazdım. direkt doyalarımızdan yüklenen resimler çok yer tutuyor bende uzun bir zaman önce sevgili Stil drektörüEdanın tavsiyesi ile FLİCKR dan link olarak yüklemeye başladım linkler hiç yer tutmuyor.
    resimli anltımı var sana bırakacağım.ücretsiz olarak aylık 200 resimlik kotamız var üyelik yap(ücretsiz o da)
    sonra link olarak yüklemeye başla. öncekilerden de ara ara değiştir sil link olarak ekle yer açılır.
    sevgiler öpüyorum. vereceğim linkte ayrıca pek çok açıklayıcı blogger bilgileri mevcut.
    http://www.stildirektoru.com/2010/09/flickr-hesabnzdan-blogunuza-gorsel.html

    YanıtlaSil
  11. aaaaaaaa ilk kez duydum tatlım, umarım en kısa sürede halledersin, biz de senin o güzel çalışmalarını seyretmekten mahrum kalmayız, öpüyorum...

    YanıtlaSil
  12. ŞEHNAZCIM BENDE BU SORUNU YAŞADIM..YAPTIKLARIMI YAZMAK İSTEDİM...GERÇİ ARKADAŞLARIMIN YOL GÖSTERMESİYE OLDU DERYA VE BAHARA TEŞEKKÜRLER..HATTA YARDIM EDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER.)))))))


    1 -FLICK DEN BİR HESAP AÇTIM.YAHOO HESABI.

    2-SİTEYİ ÇEVİRİ YAPTIM.

    3- RESİMLERİMİN TÜMÜNÜ ORAYA YÜKLEDİM.

    4- İSTEDİĞİM RESMİMİN ÜZERİNE SAĞ TUŞKLA YIKLADIM ,ÖZELLİKLER KISMINI AÇTIM.URL Yİ KOPYALADIM

    5-BLOGGERE GELDİM RESİM YÜKLEMEDEN URL İLE YÜKLEYİ TIKLADIM VE YAPIŞTIRDIM.

    OH RESİMLER ARTIK KOLAYCA YÜKLENİYOR:))))))))))))


    SONRA TEKRAR BLOGGER LA DENEYEYİM DEDİM Kİİİİİİİİİ

    AAAAAAAAAAAAAAA SORUNSUZCA YÜKLEDİM....ŞAŞIRDIM KALDIMMM...ACABA BLOGGER SORUNA ÇÖZÜMMÜ BULDU??????????????



    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails