02 Aralık 2009

ÇÖKERTME......


HERKEZE MERHABALAR...HEPİNİZİ ÖYLE ÖZLEDİMKİ...MAALESEF BİLGİSAYARIMIN AZİZLİĞİNE UĞRADIM AMA ÇOK ŞÜKÜR ONUNLA BARIŞTIK VE TEKRAR SİZLERLEYİM....HEM GÖRSELLİK AÇISINDAN HEMDE LEZZET AÇISINDAN HARİKA BİR YEMEK....DENEMENİZİ ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM.....VE HEMEN TARİFE GEÇİYORUM...

MALZEMELER
500GR JÜLYEN ŞEKLİNDE DOĞRANMIŞ BONFİLE ET
6 ADET PATATES
SARMISAKLI YOĞURT

ETİN SOSU İÇİN
2 ÇORBA KAŞIĞI ZEYTİNYAĞ
1 SU BARDAĞI SÜT
1 SOĞAN RENDESİ
YARIM ŞİŞE SODA
KİMYON VE KARABİBER VE KIRMIZI BİBER

YAPILIŞI
ETLERİ ÇUKUTCA BİR KABIN İÇİNE ALIN VE ET SOSUNU ETİN ÜZERİNE DÖKÜN VE EN AZ İKİ SAAT BUZDOLABINDA DİNLENDİRİN..PATATESLERİ SOYUP KİBRİTÇÖPÜ ŞEKLİNDE DOĞRAYIP KIZARTIN.DİNLENEN ETLERİ SOSUN İÇİNDEN ÇIKARTINTEFLON TAVADA PİŞENE KADAR KIZARTIN ,EĞER SERT OLURSA BİRAZ ETİN SOSUNDAN İLAVE EDİN.DAHA SONRA SERVİS TABAĞINA ÖNCE SARMISAKLI YOĞURDU KOYUN ÜZERİNE KIZARMIŞ PATATESLERİ VE EN ÜSTEDE ETLERİ KOYUN...BEN BİRAZDA SIVIYAĞDA KIRMIZIBİBER YAKIP ETLERİN ÜZERİNE DÖKTÜM........HEPSİ BU KADAR....AFİYET OLSUN....

BU ARADA BU YEMEĞİ TAVUK ETİ İLEDE YAPABİLİRSİNİZ.....

7 yorum:

  1. of of çok lezziz görünüyor arkadaşım.afiyet olsun...

    YanıtlaSil
  2. Canımm seni tekrar görmek çok güzel hoşgeldin...

    Ama süper bir lezzetle gelmişn gecenin bu saatinde yapılmazki ama:))))

    Ellerine sağlık bitanem

    YanıtlaSil
  3. Canım ellerine sağlık harika görünüyor öpüyorum...

    YanıtlaSil
  4. Hoşgeldiniiiiiz. Çok severek izliyordum sizi. Çok sevindim gördüğüme....

    YanıtlaSil
  5. Bu bilgisyarın küsmesi hiç hoş olmuyor.:) Ellerinize sağlık çok hoş görünüyor. Tam benlik..

    YanıtlaSil
  6. Canım lezzetli ve kolay görünüyor. Denemem lazım. ellerina sağlık. sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Bu güzel çökertmede beni çökertti inan.
    Nasıl güzel görünüyor böyle.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails