13 Eylül 2009

HARDALLI TAVUK..............


SİZE BİR SIR VERMEK İSTİYORUM.EŞİM BUYEMEĞİ BALIK İLE YAPIYOR.MÜKEMMEL BİR LEZZET.BENDE TAVUKLADENEMEK İSTEDİM.GERÇEKTEN NEFİS.


MALZEMELER

1 PAKET DİLEDİĞİNİZ TAVUK ETİ.BUT,BAKET,KANAT,SİZİN İSTEĞİNİZE KALMIŞ.
1 BAŞ SARMISAK
TUZ,KIRMIZI PUL BİBER,KİMYON,KEKİK VE HARDAL
ZEYTİNYAĞ

YAPILIŞI

BÜYÜKCE BİR TAVAYA YAVUKLARI YIKAYIP KOYUN.SARMISAKLARI TÜM TÜM ATIKLAYIP TAVAYA ATIN.TÜNM BAHARATLARI ZEYTİNYAĞINI VE HARDALIDA KOYARAK AĞZI KAPALI KISIK ATEŞTE PİŞİRİN.ÖYLE GÜZEL KIZARIYORKİ,HELE TADINI ANLATAMAM.DENEMEK İSREYENLERE YAVSİYE EDİLİR..........

2 yorum:

  1. harika bir tarif .ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails