EMİNİM BİLDİĞİNİZ BİR KURABİYEDİR AMA BEN YİNEDE ARŞİVİME EKLEMEK İSTEDİM.
DAHA SONRA NELER YAPMIŞIM DİYE BAKTIĞIMDA HOŞUMA GİDİYOR,ÇEŞİTLERİN FAZLA OLMASI.....
BU ARADA YAPARKENDE AKLIM OĞLUMDAYDI. ASLINDA O KURABİYELERDEN ÇOK BÖREK VE KEKLERİ SEVER.AMA OLSUN OLSAYDI MUTLAKA BENİM İÇİN YERDİ....NEYSE İNŞALLAH GİDERKEN ONADA YAPAR GÖTÜRÜRÜM.......
ÇOK KONUŞTUM GALİBA HEMEN TARİFE GEÇEYİM...
MALZEMELER
1 PAKET ODA SICAKLIĞINDA ERİMİŞ MARGARİN
1 SU BARDAĞI PUDRA ŞEKERİ
1 YUMURTA(sarısı içine beyazını bir kaseye koyun)
1 SU BARDAĞI KADAR KIYILMIŞ CEVİZ
1 KABARTMA TOZU
ALABİLDİĞİ KADAR UN
YAPILIŞI
MALZEMELERİ GÜZELCE YOĞURUN ELİNİZE YAPIŞMAYACAK KIVAMDA OLMALI.YAĞLANMIŞ TEPSİYE YUVARLAYIP ÖNCE YUMURTA AKINA SONRA CEVİZE BULAYIP DİZİN.ÖNCEDEN 200 DERECEDE ISITILMIŞ FIEINDA 175 DERECEDE 25-30 DAKİKA KADAR PİŞİRİN.ÜZERİ HAFİFA KIZARINCA FIRINDAN ÇIKARTINÇÇÇÇÇ
Şu an o kadar çok açım ki:))Hepsini yiyebilirim.Ellerine sağlık hayatım.
YanıtlaSilKahvemin yanına aldım ikitane:))
YanıtlaSilEllerine sağlık canım...
Canım ellerine sağlık tabağı alıp kaçıyorum kocaman öptüm...
YanıtlaSil