Follow Me on Pinterest

03 Eylül 2011

AYVALIKTA SIZMA HAN OTEL...
















HEPİNİZİN GEÇMİŞ BAYRAMINI KUTLARIM..BİZDE AİLECEK BAYRAM TATİLİNİ FIRSAT BİLİP HİÇ GÖRMEDİĞİMİZ AYVALOĞA TATİLE GİTTİK..BAYRAMA BİR KÇ GÜN KALA İNTERNETTEN ŞANS ESERİ BULUP YOLLARA DÜŞTÜĞÜMÜZ RÜYA GİBİ BİR BUTİK OTELLE KARŞILAŞTIK.....SIZMA HAN OTEL..AYVALIKTA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU OTEL BİZE RÜYA GİBİ BİR TATİL YAŞATTI..İŞLETMESİ,İLGİ, ALAKA,HİJYEN HERŞEYİYLE DÖRT DÖRTLÜK BİR OTEL.10 ODASI OLAN  SICACIK AİLE ORTAMINDA YAŞATILAN ENFES BİR OTEL..AKLİM ORADA KALDI...HALA KENDİME GELEMEDİM..HAVASI DENİZİ MUHTEŞEM..DİNLENMEK Mİ İSTİYORSUNUZ ASLA BAŞKA BİR YER OLAMAZ..   MEZELERİNE DOYAMADIK,HEPSİ SIZMA ZEYTİNYAĞ İLE YAPILMIŞTI..          .ÖYLE ÇOK RESİM ÇEKTİMKİ..HEPSİNİ YÜKLEMEYE KALKSAM SAYFALAR DOLARDI..BURADAN ORADA ÇALIŞAN HERKEZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EGTMEK İSTİYORUM..

BİRDE GERÇEK SIZMA ZEYTİNYAĞ İSTERSENİZ SİZE BEŞER KİLOLUK KUTULAR HALİNDE HAZIRLANMIŞ KARGO HİZMETLERİ VAR...ZEYTİNYAĞ İÇİN HEMEN SİPARİŞ VERİN ,2 GÜN SONRA ELİNİZDE...OTELİN TEL....0266 312 77 00.....

HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİM..VE ZİYARETE GELİYORUM...

9 yorum:

  1. Ayvalığa gidecek olursam, ki severim, kesin bu oteli bi arayacağım, teşekkürler..

    YanıtlaSil
  2. şehnaz abla hşgeldin senin seçtiğin yer eminimki çok güzeldir oraları merak etmeye başladım zeytinyağ olayıda çok hoş mezeler lezzetli görünüyor eğlendiğine sevindim çok öptüm:)

    YanıtlaSil
  3. Zaten Ayvalık'ı görmeyi çok istiyordum. Bu oteli tanıtmanız iyi oldu. Notumu aldım.

    YanıtlaSil
  4. Ben de bir kenara yazdım fiyatlar hakkında da azıcık bilgi verirseniz çok güzel olur :) otel harika görünüyor.

    YanıtlaSil
  5. seçkin bir yer olduğu belli.zeytinyağlılar da nefis görünüyor doğrusu.

    YanıtlaSil
  6. şehnazcığım ayvalıkta kardeşimin yazlığı var çok güzel bir yere benziyor ayvalığın zetyinyağının tadına da doyum olmaz telefonu hemen kaydettim güzel bir tatil geçirmene çok sevindim sevgiler

    YanıtlaSil
  7. ne güzel resimler hayran kaldım doğrusu

    YanıtlaSil
  8. Şehnazcım Ayvalık'ı birkaç sene önce gezmiştim..gerçekten de güzel bir yer...fotolar açılınca oteli de göreceğim.teşekkürler paylaşımın için..

    YanıtlaSil
  9. Süper keşke böyle gidip memnun kaldığımız yerleri hep yazsak bloğumuzda ama kötüleride yazsakta hiç birimiz gitmese:)

    Yazdım kenara burayı teşekkürler canım

    Sevgilerimle....

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails