MAKZEMELER
5 ADET YUFKA
3 YUMURTA
2 BARDAK SÜT
1 ŞİŞE SODA
BİRAZ SIVIYAĞ
İÇ MALZEMELER
250 GR BEYAZ PEYNİR
BİRAZ RENDE KAŞAR PEYNİRİ
DEREOTU
YAPILIŞI
BİR KASEYE YUMURTA,SÜT,SODA VE SIVIYAĞI KOYUP İTİCE ÇIRPIN.TEPSİNİZİ YAĞLAYIN.BİRİNCİ YUFKAYI TEPSİYE YAYIN.ÜZERİNİ SÜTLÜ HARÇ GEZDİRİN.İKİNCİ YUFKAYI PARÇALAYARAK SÜTLÜ HARCIN ÜZERİNE YERLEŞTİRİN.TEKRAR SÜTLÜ HARÇ KOYUN.ÜÇÜNCÜ YUFKAYIDA KOYDUKTAN SONRA YİNE SÜTLÜ HARÇ VE HARMANLADIĞINIZ PEYNİRLERİ SERPİŞRİRİN.BEŞİNCİ YUFKAYIDA YERLEŞTİRDİKTEN SONRA EN ALTTAKİ YUFKAYI BÖREĞİN ÜZERİNE KAPATIN. BÖREĞİNİZİ DİLİMLEYİN VE KALAN SÜTLÜ HARCIDA DÖKÜP BİR SAAT KADAR DİMLENDİRİN.FIRININIZI 200 DERECEDE ISITIN.175 DERECEDE ÜZERİ KIZARANA KADAR PİŞİRİN. ŞİMDİDEN AFİYET OLSUN......
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder