MALZEMELER
1 SU BARDAĞI HAŞLANMIŞ BUĞDAY
1 ADET KIRMIZI BİBER
BİRAZ DÖVÜLMÜŞ CEVİZ
1 TATLI KAŞIĞI KETEN TOHUMU
6-7 ADET SİYAH ZEYTİN
TUZ,LİMON,ZEYTİNYAĞ(isteğe bağlı nar ekşisi)
KURU NANE VE KURU FESLEĞEN(isterseniz malzemeyi dahada zenginleştirebilirsiniz,maydanoz,dereotu,mısır gibi)
YAPILIŞI
BUĞDAYI BİRGÜN ÖNCEDEN ISLATIP ERTESİ GÜN HAŞLAYIN VE MALZEMELERİN HEPSİNİ KARIŞYIRARAK SERVİS TABAĞINA ALIN.
ÇOK BESLEYİCİ VE SAĞLIKLI BİR SALATA.AFİYET OLSUN....
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder