AKŞAM YEMEĞİN YANINDA HAZIRLAYIP HEMEN SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM...MÜTHİŞ BİR SEBZE..KANI TEMEZLEME ÖZELLİĞİ VAR..HELE ŞU AYLARDA BOLCA BULUNAN BU SEBZEDEN BOL BOL TÜKETMELİ..DOKTORLAR KONSERVESİNİ YADA TURŞUSUNU ÖNERMİYORLAR..HELE RENGİNİ GÜZELLİĞİ..YARABBİM ÖYLE BİR KIRMIZI KİEŞİ BENZERİ YOK..YÜCE ALLAH BİZLER İÇİN NE NİMETLER YARATMIŞ...ONA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN..
BENDE İKİ ADET TAZE PANCARI ALIP YILADIM..KABUĞUNU SOYDUKTAN SONRA RENDELEDİM..VE SARMISAKLI YOĞURT İLE KARIŞTIRDIM..DENEYİN DERİM..
Ellerinize sağlık,öyle tesadüf oldu ki ben de ilk kez pancar yaptım az önce düdüklüde haşladım ekşiledim küp küp doğradım şimdi hımm pek de güzelmiş diyerek yiyordum bi yandan ki postunuzu gördüm,size de afiyet olsun bol bol yapıcam bundan sonra...
YanıtlaSildemek kanı temizleme özelliği var, yiyelim o zaman bolca, teşekkürler bilgiler için.
YanıtlaSilCanım ellerine sağlık pembiş sultan olmuş öpüyorum.
YanıtlaSilellerin dert görmesin:))
YanıtlaSilbizim buralarda pek bulunmuyor recep bayramda izmirde de bulamadı sanırım bayram sebebi ile :))
inşalah birdahaki sefere:))
çok lezzetli ve şifalı bir sebze
YanıtlaSilellerine sağlık arkadaşım
pancarı haşlamadan mı rendeledin?
ellerine sağlık sevgili şehnaz.
YanıtlaSilinanılmaz güzel olmuş rengi.
ben turşusunu yapmıştım bu leziz turşunun.
sevgiler bırakıyorum cici yüreğine...
sırf rengi için bile olsa yenir.ellerine saglık.
YanıtlaSilyenice pancar rendelemis olaraktan sizede afiyet seker olsun canim.ellerine saglik.sevgiler.
YanıtlaSilcanım ellerine sağlık çiğdenmi rendeledin yoksa pişirip öylemi?
YanıtlaSilEllerine sağlık çok güzel görünüyor.
YanıtlaSilBen de çok severim. Ellerinize sağlık, harika bir lezzet, afiyet, şifa olsun.
YanıtlaSilSevgiler.