BUGÜN SİZE İKİ AYRI HUMUS TARİHİ VERMEK İSTEDİM.ÇÜNKÜ BUNU YENİ DENEDİMVE BAZI ŞEYLER ÖĞRENDİM.YEMEK İŞTE BÖYLE DENEME VE YANILMA YÖNTEMİYLE ÖĞRENİLİYOR.
MALZEMELER AŞAĞIDA VERDİĞİM ÖLÇÜYLE AYNI SADECE BUNDA EK OLARAK 100GR PASTIRMA VAR.FIRIN HUMUSU BİRAZ DAHA SULU BIRAKIN V ÖYLE FIRINA VERİN VE 5 DAK FAZLA TUTMAYIN.BENİMKİ BİRAZ FAZLA FIRINLANINCA ÜZERİ ÇATLADI.ASLA BÖYLE OLMAMALIDAHA SULU OLMALI.FIRINDAN ÇOKONCADA ZEYTİNYAPINDA KIZDIRILMIŞ PUL BİBERİ DÖKÜN VE SICAK OLARAK SERVİS YAPIN...
SİZLERLE BUNU PAYLAŞMAMIN SEBEBİ YENİ YAPACAK OLAN ARKADAŞLARIMIZIN BUNA DİKKAT ETMESİ......HEPİNİZE AFİYET OLSUN....
Canım benim humusu çok sevmeme rağmen güveçte olanını hiç yemedim eminim harikadır.Ellerine sağlık bu arada pasaj üstünden hiç satış yapamadım çevrem eş dost sipariş veriyorlar pasajı iptal etmeyi düşünüyorum öptüm...
YanıtlaSilHarika görünüyor canım. Nasılda hoş bir şekilde sunmuşsun.
YanıtlaSilSevgiler.
Benim de güveçlerim var ama kullanmak nasip olmadı:))Bunu ben de denemek isterim,ellerine sağlık.
YanıtlaSilCanım ellerine sağlık her ikiside nefis gözüküyor ...
YanıtlaSilMuhteşem bir lezzet olduğuna eminim.. Humusu çok severim, pastırmalı hiç yemedim.. Ellerine sağlık..
YanıtlaSilBayılırım humusa, ama mutfakla hiç işim olmaz.
YanıtlaSilBen Adana'ya gelip senin yaptıklarından yesem :)
Bu arada bende Mersin'liyim :)
guveçte humus denılınce adanada tarıhı tepebeg lokantası var oraya gıdın ve yeyın vazgecemıceksınız
YanıtlaSil