MALZEMELER
6-7 ADET PATATES
1 ADET RENDE HAVUÇ
2-3 ADET TAZE SOĞAN
BİRAZ MOR LAHANA
2 YEMEK KAŞIĞI YOĞURT
2 YEMEK KAŞIĞI MAYONEZ
1-2 DİŞ EZİLMİŞ SARMISAK
3-4 DAL DEREOTU
TUZ,LİMON,ZEYTİNYAĞ
YAPILIŞI
BÜYÜKÇE BİR KASEYE SIRAYLA HAŞLANMIŞ PATATESLERİ VE DİĞER MALZEMELERİ EKLEYİN LİMON VE ZEYTİNYAĞ İLE TATLANDIRIN.EN SON BİR KASEYE YOĞURT,MAYONEZİSARMISAK VE DEREOTUNU KOYARAK KARIŞTIRIM.VE SALATANIN ÜZERİNE GEZDİRİN PUL BİBER İLE SÜSLEYİN.AFİYET OLSUN.....
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder