MALZEMELER
1ÇAY BARDAĞI AŞURELİK BUĞDAY
250 GR KUŞBAŞI ET
2 SU BARDAĞI SÜT
2 YEMEK KAŞIĞI UN
TUZ,KIRMIZIBİBER
YAPILIŞI
BUĞDAYI AKŞAMDAN SUDA ISLATIN VE ERTESİ GÜN İYİCE HAŞLAYIN.ETİDE PİŞİRİN.TENCEREDE UN VE YAĞI BİRAZ KAVURUN,SÜTÜNÜ İLAVE EDİN.SOĞUMUŞ ET SUYUNUDA KOYARAK KAYNAMASINI BEKLEYİN.UNLU ÇORBALARI SÜREKLİ KARIŞTIRARAK PİŞİRİNKİ KIVAMLI OLSUN.DAHA SONRA ETİNİ VE BUĞDAYI KOYUN.TAM KIVAMLI HALE GELİNCE OCAĞINIZI KAPATIN.SERVİS ZAMANI ÇORBANIZIN ÜZERİNE TEREYAĞINDA KIRMIZIBİBER YAKIP DÖKÜN.ŞİMDİDEN AFİYET OLSUN....
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder